Ook deze week weer een dosis HEELWEEK inspiratie voor mind en body!

Wat ik lees -.
    You are the placebo van Joe Dispenza. Door deelnemers van mijn masterclasses werd ik geattendeerd op dit boek. De kern van het gedachtegoed van Joe is krachtig en haakt aan bij mijn overtuigingen. Stel je nu eens voor dat jij jezelf beperkt. Dat jij veel meer kunt dan je nu denkt en dat je jouw eigen blauwdruk van gezondheid kan beïnvloeden. Vaak vallen we in de kuil van gewenning. Zoals ik in de HEELWEEK beschrijf: het olifantje dat vast zit aan een ketting en wanhopig probeert los te komen. Het trekt en short maar de ketting is te sterk. Op een gegeven moment geeft het olifantje het op en zal het nooit meer proberen. Ook niet jaren later, wanneer het een krachtige stevige olifant is die de ketting met één ferme ruk kan ontwrichten. Het boek sluit aan bij mijn aanpak om de ketting te breken door dingen anders te gaan doen en te geloven in een beter of vitaler leven. Te leren door te doen en nieuwe neurale paden aan te maken door nieuwe ervaringen; neuroplasticiteit. Voor mij is de essentie van zijn boek: eerst geloven en dan zien i.p.v. de geijkte benadering: eerst zien en dan pas geloven. Een feest van herkenning, want dit is ook precies wat ik in mijn Xperiences doe. In mijn Vogezen Xperience is nog plek en de eerste drie aanmeldingen van deze nieuwsbrief krijgen van mij 10% korting. Geef me een reply als je interesse hebt.

Wat ik doe -
   Ik wil Buteyko expert Masha Anthonissen-Kotousova naar Eindhoven halen. Buteyko is een ademhalingstechniek die, net als de Wim Hof Methode, wetenschappelijk bewezen effectief is. Buteyko is een krachtige methode voor veel ademhalingsproblemen zoals astma, snel verzuren en kortademigheid. Buteyko wordt door zorgverzekeraars vergoed. Masha Anthonissen-Kotousova is al 30 jaar Buteyko specialist en heeft nog les gehad van de founder K.P. Buteyko. Bij voldoende animo zal Masha op donderdagavond 10 januari in Eindhoven een lezing geven over Buteyko en uitleggen hoe je deze methode kunt inzetten voor een betere gezondheid. Laat me weten door een reply op deze mail of je bij deze avond wilt zijn. Toegangsprijs is 10 euro. De avond gaat door bij voldoende animo.

.Wat ik nog met je wil delen -
   Morgen ga ik starten met mijn nieuwe opleiding tot Hypnotherapeut. Het past in mijn voornemen om ieder jaar te investeren in kennis of technieken. De kennis van deze opleiding wil ik gaan gebruiken in mijn Academy maar ook om zelf als mens weer te groeien. Ik geloof in de kracht van hypnose en ik wil mijn geleide meditaties met behulp van autogene suggesties nog krachtiger en effectiever maken. Dan kan ik mijn Limburgs accent nog doelbewuster inzetten. ;)

Zet deze mail door naar een bekende om hem of haar te tippen om lid te worden van deze nieuwsbrief.

Ideeën, vragen of suggesties? Laat het me weten!

https://www.bmind.nl